computer-illustraties


A R T om te integreren in een stijlvol interieur.


 De illustraties zijn op bestelling, leverbaar op bijna alle formaten.
Informeer naar de prijs en mogelijkheden via contact. 
REGINA.

Onderstaand werken zijn ter beschikking, het aantal zal regelmatig worden aangevuld.

E g m o n d  B i  n n e n 

Egmond Binnen is hoofdzakelijk bekend door de Abdij van Egmond, bovenin afgebeeld op de illustratie. In de 10de eeuw is de abdij van Egmond gesticht en is daarmee de oudste abdij van Nederland. De abdij van Egmond is in 1572 met de grond gelijk gemaakt en in 1935 herbouwd. De eerste versie van de abij van Egmond moet volgens de geschiedenis boeken en kunstschilder Claes Jacobsz. van der Heck vele malen groter zijn geweest dat de huidige versie. Egmond Binnen is ook bekend om zijn prachtige duinen en het rustige stukje stille strand waar je alleen maar met de fiets kan komen. In het voorjaar zijn de bollenvelden een lust voor het oog en en zeker niet te missen. Het café "Het Wapen van Egmond-Binnen" rechtsonder afgebeeld  is klassieke dorps cafe is het centrum. Het café heeft rijke historie, vele bekende Nederlandse muziekgroepen uit het verleden hebben daar opgetreden. 
B e r g e n (Noord-Holland)

Meest in het oog springend gebouw in Bergen is de Ruïnekerk in het centrum. Bergen is een prachtig dorp met een bijzonder gezellige dorpskern. De vele terrassen trekken een indrukwekkend aantal toeristen en dagjesmensen. Het bos rondom Bergen, "het Bergerbos", is het grootste bos van Kennemerland. Voor lange boswandelingen moet je dus in Bergen zijn.

E g m o n d  a a n  d e n  H o e f 


Op de illustratie zijn te zien de akkertjes die uitgegraven zijn in de duinpannen. Bovenin de slotkapel met daarnaast de restanten van het  kasteel Egmond en op de voorgrond in de slotgracht het bronzen standbeeld Lamoraal van Egmont. In het midden  de molen van Berkhout en de Karakteristieke Stuytkerk ( Margaretha Maria Alacoque ) met pastorie. Onderin  de  zeventiende-eeuwse kapberg. 

E g m o n d  a a n  Z e e 


Egmond aan Zee is een toeristendorp gelegen aan de kust van Noord Holland. Vroeger was Egmond aan Zee een markant vissersdorp. Er zijn in Egmond nog veel vissershuisjes die laten zien hoe het in het verleden was. Het museum in Egmond aan Zee, ook afgebeeld op deze illustratie, kan veel vertellen over de historie van Egmond aan Zee.

Volendam

Ik ben een expert op mijn vagkebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

In het vooruitzicht

Aan de volgende illustraties wordt gewerkt:

  • Amsterdam 
  • Enkhuizen
  • Blokzijl
  • langedijk
  • Zaanstreek
  • Alkmaar
  • Volendam